zondag 26 december 2010

De laatste momenten voor de kerstvakantie (last day's before the holiday)










Het was een korte week voor mij samen met de kinderen.
Ma., dins., en woensdag had ik immers bijscholing.
Donderdagmorgen was ik echter opnieuw van de partij samen met al de kindjes van de klas.
Het ging een speciale dag worden. Afwerken, opruimen, uitwisseling en nog belangrijker FRIETKOT-DAG!!!! Voor dit laatste toch wel een grote dank u voor Gerda die de boodschappen de inkopen, het bakwerk en de opkuis voor haar rekening nam. Frieten en frikandellen wat moet een mens nog meer hebben als afsluiter? Een dessertje misschien? Daar hadden mathias en guillaume samen met hun mama aan gedacht want als afsluiter van ons feestmaal hadden we nog lekker zelf gemaakte taart. Een roze taart dan nog wel met aardbeien smaak. Het werd door de kinderen met plezier opgesmuld. Sommige kregen er zelfs geen genoeg van en wilden hun bord aflikken. We hadden op donderdagnamiddag ook even bezoek van enkele grote kinderen van bij Juf Anja. Kijk maar:































Voor foto's van de frietjes kijk je best eens bij Juf Muriel haar blog.


Op de allerlaatste dag hebben we kerstbingo gespeeld. Wie zijn kaart vol kruisjes had kreeg een lolly. De spanning was bij sommige kinderen echt te voelen. Stress, zenuwen, teleurstelling het was alsof de kinderen hun leven ervan afhing.











We hebben die dag ook een kleine receptie-afscheid-feest gehouden.



Een beetje limonade en chips moeten voor 1 keer toch wel kunnen niet?




als mos-school gebruiken we natuurlijk plastic bekers ipv wegwerpbekers. Maar ja dat brengt natuurlijk een berg afwas mee. Gelukkig had ik deze twee flinke werkers om alles netjes af te drogen.
Thysson is zelfs tot de wereldschokkende ontdekking gekomen. Meisjes drogen het liefst roze bekers af!












































Geen opmerkingen:

Een reactie posten